• De enige echte Brookies
  • Ambachtelijk gemaakt
  • Het allerlekkerste brievenbuscadeau!

Bezorging

Nadat de bestelling is voltooid ontvang je van ons een bevestiging via de e-mail. Heb je ook een kaartje erbij besteld? Jouw tekst wordt op het uitgekozen kaartje geprint. Het is helaas niet meer mogelijk de tekst later nog te wijzigen. Check vooraf het gekozen kaartje en jouw bijbehorende tekst.
 
Stichting Toolbox Emmen
Brooke’s Brookies is een unieke samenwerking aangegaan met Stichting Toolbox Emmen. Deze stichting zet zich in om dagelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een dagbesteding aan te bieden. Naast hun goedlopende Koffiebranderij (drentsbakkie.nl) hebben zij ook het volledige operationele proces op zich genomen van Brooke’s Brookies.

Wij beseffen dat je graag de bestelde Brookies op tijd in huis wil hebben, daarom vragen wij je in het bestelproces te kiezen voor een verzenddatum. Wij doen er alles aan om op deze datum de Brookies te versturen vanuit Emmen. De handgemaakte Brookies liggen klaar, de medewerkers zijn er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw bestelling maar het enige waar wij geen invloed op hebben is de post. Houd hier rekening mee bij het bestellen. We kunnen helaas geen bezorgdatum garanderen.

Van iedere bestelling gaat een bedrag naar Stichting Toolbox Emmen. Met als doel, een baangarantie af te kunnen geven voor één of meerdere betaalde werkplaatsen voor hun cliënten. Dit is al gelukt met Drents Bakkie en we hopen dat wij hier ook een steen.. uh.. Brookie aan bij kunnen dragen met jou als klant!
 
Verse Brookies
Wanneer de Brookies eenmaal bezorgd zijn kan je er op rekenen dat deze vers zijn bereid. Dat is de kracht van Brooke’s Brookies. Ze zijn het lekkerst wanneer je ze binnen 2 dagen nuttigt, wel tussendoor in de koelkast bewaren hoor!