• De enige echte Brookies
  • Ambachtelijk gemaakt
  • Het allerlekkerste brievenbuscadeau!

Veelgestelde vragen

Aantallen per box
In een standaard box zitten 8 Brookies en in een mega box zitten er zelfs 16!
Je kunt kiezen voor 1 smaak of kiezen voor meerdere smaken in 1 box.

Zelf samenstellen
Kan jij ook zo moeilijk een keuze maken tussen al die heerlijke chocolade- en fruitsmaken?  Om je toch enigszins een beetje op weg te helpen hebben wij speciale Brookie Boxen in ons assortiment. Met een totale keuze van 10 smaken stel je zelf je box van 8 of 16 stuks samen. Zo kan alle smaken proberen van Brookies. 
 
Hoe kan ik bestellen?
  • Volg de stappen in het bestelmenu.
  • Kies de verzenddatum en maak een keuze uit een van onze kaartjes om jouw bestelling te personaliseren.
  • Vul de adresgegevens in van de ontvanger.  
  • Rond de bestelling af of kies voor 'verder winkelen'. Zo kan je nog een doosje versturen naar een ander adres. 
  • Bij het afronden vul je jouw eigen gegevens in en kan je betalen.
  • Na de betaling nemen wij jouw bestelling in behandeling en verzenden we jouw bestelling op de gekozen verzenddata!

TIP: Brookies versturen naar meerdere adressen en andere verzenddata? Dat is mogelijk! 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? 
Voor 14.00 uur besteld is in principe dezelfde dag nog verzonden m.u.v. vrijdag, zaterdag en zondag. Je bestelling na donderdagmiddag 14.00 uur gedaan? De verzending vindt plaats op de eerstvolgende werkdag na het weekend, op de maandag. (feestdagen uitgesloten).

Op een later tijdstip verzenden? 
Bij de bestelling kan je per item handig in onze kalender aangeven wanneer je deze verzonden wilt hebben!  Handig voor een verjaardag van volgende week! :-) 

Bezorging
Na ontvangst van betaling van de bestelling wordt deze in behandeling genomen. Je kan zelf kiezen voor een verzenddatum. Houd er rekening mee dat bestelingen ná donderdagmiddag 14.00 uur pas verzonden zullen worden op de eerstvolgende werkdag na het weekend, in dit geval de maandag.
Is je bestelling op maandag tot en met donderdag vóór 14.00 uur bij ons binnen dan doen wij ons best om de bestelling dezelfde dag nog te versturen. 
Het enige waar wij geen invloed op hebben is de postbezorging. Houd hier rekening mee bij het bestellen. We kunnen helaas geen bezorgdatum garanderen. Lees hier meer over onze bezorging. 
 
Verzenden naar het buitenland 
In verband met onze hoge kwaliteitseisen, is het op dit moment niet mogelijk om Brookies te verzenden naar het buitenland. 

Verzendkosten
De standaard verzendkosten per box zijn €2,95. De verzendkosten staan ook vermeld wanneer je een product wilt kiezen en indien je meerdere producten wilt bestellen kan je de totale verzendkosten ook in het winkelmandje terugvinden.
 
Afhalen
Alle Brookies worden verstuurd in een handige box die zo door jouw brievenbus of die van jouw geliefde, collega, of kennis past. Brooke's Brookies zijn het ultieme brievenbuscadeau. Afhalen is helaas niet mogelijk
 


Serveertemperatuur | houdbaarheidsdatum
Een Brookie eet je natuurlijk zo snel mogelijk op, maar mocht je deze toch nog willen bewaren raden wij aan om de Brookies binnen 2 dagen te nuttigen. In de tussentijd bewaar je de Brookies in de koelkast. De serveertemperatuur bepaal je helemaal zelf. Zo zijn de Brookies heerlijk als ze koud zijn (koelkast temperatuur) of kamertemperatuur. 

Ingrediënten | allergenen 
Heb je een Brookie box ontvangen? Dan zie je op het kaartje direct welke Brookies het zijn en met welke smaken. Klik hier om te zien welke ingrediënten er in jouw Brookies zitten.  Hoe kan ik betalen?
Op dit moment is het alleen mogelijk om via iDeal te betalen.  Wij werken met Mollie als betaalprovider, daarom zul je op jouw rekeningafschrift ook hun naam en rekeningnummer terugvinden.

Betaling mislukt/verlopen
Mocht er iets mis gaan tijdens het betalen, of u annuleert (per ongeluk) de betaling, dan ontvangt u als het goed is een mail met een betaallink om het opnieuw te kunnen proberen. Heeft u geen mail met betaallink ontvangen? Neem dan contact met ons op.
 
Zakelijke bestellingen
Wil je Brookies geven als relatiegeschenk? Of jouw collega's, klanten of gasten verrassen met een enige echte Brooke's Brookies Box? Klik hier voor meer informatie. 
  
Retourneren 
Onze producten hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling. Indien je een suggestie of opmerking hebt over de ontvangen Brookies, stuur dan een e-mail naar info@brookesbrookies.nl. Wij zullen dan zo spoedig als mogelijk contact met je opnemen. 
 
 


Wist je dat ….. 
... Onze Brookies handgemaakt worden in een bakkerij?
Brookies kunnen dus sporen bevatten van pinda’s, noten en gluten. 
 
... Sommige huisdieren ziek worden van chocolade?
Wij raden je dan ook aan om de ontvanger te waarschuwen wanneer deze huisdieren heeft.