• De enige echte Brookies
  • Ambachtelijk gemaakt
  • Het allerlekkerste brievenbuscadeau!

Zakelijke Brookies!

Jouw collega´s chocolatastisch verrassen? Dat doe je met een Brookie natuurlijk! Maak een keuze uit de 10 heerlijke, exotische (fruit) smaken van Brooke’s Brookies.

Hoe werkt het?
Een zakelijke bestelling is mogelijk vanaf 10 boxen met 8 of 16 brookies per box. Het is mogelijk om voor iedere box een afzonderlijk adres op te geven. Houd rekening met de verzendkosten per opgegeven adres.
Alle Brookies worden vers bereid, dat betekent dat wij geen grote voorraden beheren. Wij doen ons uiterste best om de Brookies tijdig aan te vullen. Ben je voornemens om een bestelling te plaatsen boven de 30 doosjes (met 8 of 16 Brookies)? Ook dit is mogelijk.
 
Stuur een e-mail naar info@brookesbrookies.nl met daarin jouw bestelling
 
·       Welke Brookies kies je?
·       Wat zijn de afleveradressen?
·       Wat is je gewenste verzenddatum? (het is mogelijk om dit apart op te geven per adres)
 
Bevestiging
Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van ons een bevestiging via de e-mail. Daarin geven wij aan of de gewenste verzenddatum haalbaar is. Tevens ontvang je een kostenoverzicht via de e-mail.
 
Betaling
Akkoord met jouw bestelling? Het bedrag dient vooraf te worden voldaan alvorens wij aan de slag gaan met de productie van de Brookies.
 
Bezorging
We stemmen de verzenddatum samen af. Betaling voldaan? Dan gaan wij aan de slag en kunnen jouw collega’s, relaties, klanten of gasten binnenkort genieten van de heerlijke Brookies.